Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alături de familii, dar după obiceiuri diferite! Cum îşi vor petrece sărbătorile membrii Guvernului: 'O să fiu primul la mâncare'

Inquam Photos/Octav Ganea
sedinta de Guvern Viorica Dancila

Alături de familii, dar după obiceiuri diferite! Miniştrii noştri şi-au făcut planurile de Paşte, iar reporterii Antena 3 au aflat, în exclusivitate, cum îşi vor petrece sărbătorile membrii Guvernului.

Unii nu ştiu să gătească deloc, alţii vor mânca miel românesc gătit după reţete turceşti, iar un ministru a recunoscut, în exclusivitate, că îşi va aduce de acasă ciorbă de găină gătită de mama sa.

„Sper să nu fac exces. Am luat două kilograme în plus. O să încerc să ţin cât de cât regim”, a spus Olguţa Vasilescu.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif va petrece Paştele acasă, cu familia, în Sibiu. Bogdan Trif recunoaşte că nu se va întoarce în Capitală cu mâna goală, ci cu mâncarea sa preferată.

„Abia aştept să gust din drobul făcut de mama. Sunt băiatul lui mama, sunt singurul băiat. Mergem la biserică, la ocolit, să luăm Paştele şi apoi luăm dimineaţa cina în familie”, spune Bogdan Trif.

Scandalul datelor a luat o nouă amploare. Mark Zuckerberg, încolțit de parlamentarii americani

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va merge câteva zile în Iordania. Pe celelalte, le va petrece acasă, în Capitală. Recunoaşte că nu prea se pricepe la gătit.

„De sărbători, îmi face plăcere ca cu soţia baiatului meu să preparăm ceva pentur masa de Paşte. În ceea ce mă priveşte pe mine mine în afară de înroşitul ouălor o să fac un drob de miel, sală de boef”, spune Rovana Plumb.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va fi în ţară şi e deja cu gândul la bucatele de Paşte. „O să fiu primul la mâncare şi ultimul care mă ridic de la masă”, spune Petre Daea.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, va fi de Paşte alături de tatăl său. Recunoaşte că îi place să şi gătească. „Mă destinde statul în bucătărie de câte ori am ocazia îmi place să stau în bucătărie şi să aşez reţetele, să le pun în opera”, spune Mihai Fifor.

La fel ca toţi ceilalţi bugetari, membrii Guvernului sunt liberi de vineri şi se vor întoarce marţi la serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.