Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Albion Rrahmani are fractură de peroneu și nu va putea juca pentru FC Rapid în următoarele 3 luni

Albion Rrahmani

Fotbalistul formaţiei FC Rapid, Albion Rrahmani, nu va putea juca în următoarele 3 luni, el urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale în urma fracturii de peroneu suferită în meciul selecţionatei Kosovo cu Andorra din preliminariile EURO 2024, informează gruparea giuleşteană pe site-ul său oficial.

"Într-un moment excelent, atât pentru el, cât şi pentru Rapid, anul unuia dintre cei mai buni atacanţi din ţară s-a încheiat. Rapid nu se va mai putea baza pe aportul lui Albion Rrahmani, cel mai bun marcator al clubului, până la începutul lui 2024. În urma investigaţiilor făcute astăzi, accidentarea atacantului nostru s-a dovedit destul de gravă. El a debutat ca titular la naţionala Kosovo chiar în meciul cu Andorra, din preliminariile Campionatului European. O seară ce trebuia sa fie perfectă pentru Albion s-a transformat într-una tristă, după ce, în minutul 65, a fost faultat de un adversar, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul pe targă. Adus de urgenţă cu un charter, pus la dispoziţie de club, Albion a efectuat imediat investigaţii medicale, în urma cărora diagnosticul a fost fractură echivalentă bimaleolară dreapta (fractură de peroneu). Acest rezultat înseamnă cel puţin trei luni în afara terenului pentru golgheterul Rapidului, acesta punctând de 6 ori în cele 7 meciuri jucate în alb-vişiniu", se menţionează pe site-ul citat.

Rrahmani va fi operat luni, de către Vlad Georgeanu, unul dintre cei mai buni medici specialişti în ortopedie din ţară, cel care l-a refăcut şi pe mijlocaşul formaţiei Rapid, Jayson Papeau, într-un timp mai scurt decât se preconiza iniţial.

"Suntem 100% alături de Albion, căruia îi vom oferi toate condiţiile şi sprijinul, şi suntem siguri că va reveni mult mai puternic pe teren", se mai precizează pe site-ul clubului giuleştean.

Antrenorul Cristiano Bergodi mai are în lot doi atacanţi, Alexandru Stan, în vârstă de 18 ani, şi Kevin Olivier Soni, internaţional camerunez transferat în 12 septembrie, care încă nu a debutat într-un meci oficial la FC Rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.