Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE Bihor a reacționat DUR, după nominalizarea de membri ALDE pentru portofoliile vacante

ALDE
ALDE sigla

Premierul Viorica Dăncilă „a renunţat la orice brumă de coerenţă şi decenţă şi încearcă acum să-şi peticească Guvernul cu candidaţi furaţi pe la colţuri”, consideră preşedintele ALDE Bihor. Cât despre cei 3 nominalizați, Ciprian Blejan spune că „vor fi aruncaţi în gura lui Iohannis și sfâşiaţi”, potrivit Mediafax.

Preşedintele ALDE Bihor, Ciprian Blejan, susține că premierul Viorica Dăncilă „a renunţat la orice brumă de coerenţă şi decenţă şi încearcă acum să-şi peticească Guvernul cu candidaţi pe la colţuri. Ruşinea, de astă dată, nu e doar a celor care , ci şi a celor care se lasă îmbrobodiţi şi acceptă să intre în astfel de stratageme deznădăjduite: Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă și Ștefan Băișanu, aşezaţi acum defel comod, cu şezutu-n două luntri, vor fi aruncaţi în lui Iohannis, ca să poată fi sfâşiaţi în direct, în prime time”.

Citește și: Doliu în lumea muzicii! O vedetă a rock-ului alternativ a murit

Acesta adaugă că nu este important de ce au acceptat „blatiştii să devină uneltele unui război politic, întregind şirul de diletanţi şi fripturişti pe care Dăncilă îi bagă acum pe teren ca să marcheze, cum altfel, un autogol”.

„Important de menţionat e că în ședințele Biroului Politic Central al ALDE s-a hotărât, cu o majoritate covârșitoare, nu doar denunțarea protocolului cu PSD, precum și retragerea din coaliția de guvernare, ci şi excluderea oricărui membru ALDE care acceptă o desemnare din partea altui partid într-o funcție publică fără acordul partidului. Toate cele trei decizii au fost corecte, pentru că nu urmăreau scopuri mărunte. ALDE va strânge rândurile şi, cu siguranţă, va ieși mai puternic din această încercare”, arată într-un comunicat preşedintele ALDE Bihor, Ciprian Blejan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.