Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE îl urechează pe Klaus Iohannis pe tema declarațiilor despre COVID-19: 'Deci, răceala nu mai e răceală, ci e o situație gravă'

Facebook
alde iohannis

ALDE a semnalat joi că președintele Klaus Iohannis afirma recent că nu este niciun motiv real de panică în ceea ce privește infecțiile cu coronavirus în România, în timp ce acum face afirmații diferite.

„Președintele României reconsideră ce spunea despre coronavirus: nu mai e doar o simplă răceală, e o boală atipică, gravă! Mai exact, dacă în urmă cu câteva săptămâni, pe 27 februarie, președintele Iohannis considera că nu avem „niciun motiv real de panică” și că acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome „ca în orice răceală”, lucrurile s-au schimbat astăzi.

În intervenţia preşedintelui Iohannis de azi, susţinută la începutul videoconferinţei cu Prim-ministrul României, ministrul Afacerilor Interne, prefecţii şi şefii instituţiilor publice deconcentrate pe tema gestionării epidemiei COVID-19, acesta a făcut o declarație complet diferită: „Această boală este una foarte atipică şi vă spun din capul locului că avem, noi, în România, după statistici, astăzi mai puţin de 300 de cazuri confirmate. Însă vom avea mai multe cazuri. Acest lucru este clar, ne spun experţii că boala se va extinde în continuare”.

Deci, răceala nu mai e răceală, ci e o situație gravă.

Când noi spuneam că situația este una gravă, că președintele și guvernul trebuie să ia măsuri urgente pentru a ne pregăti pentru această criză generată de coronavirus, Klaus Iohannis încerca să ne spună că e o gripă obișnuită și că ține lucrurile sub control. Azi, după ce Angela Merkel a spus că Germania se confruntă cu cea mai mare provocare de după al Doilea Război Mondial, brusc s-a trezit la realitate și Klaus Iohannis.

Avem nevoie ca toți oficialii statului român să trateze situația actuală cu deplină responsabilitate!”, a transmis ALDE pe pagina de Facebook a formatiunii.

Vezi si: Vești bune din Italia: 1.000 de bolnavi de COVID-19 au reacționat bine la un tratament folosit în artrită .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.