Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE plusează - 2 oameni cercetați de DNA în același dosar conduc o filială județeană/ UPDATE

Aristotel Cancescu

O nouă premieră în politica românească. ALDE a reușit performanța să instaleze în fruntea unei filiale județene doi oameni cercetați de DNA chiar în același dosar.

UPDATE: În urma publicării articolului doi dintre cei menționați au oferit puncte de vedere:

Gheorghe Ialomițianu, deputat: Sunt dispute interne în partid în acest moment și există oameni care lansează șopârle pentru a le face probleme altora. Eu nu plec la ALDE. Am fost un critic consecvent al guvernării PSD-ALDE și rămân la poziția mea”.

-Și deputatul Maria Grecea a transmis că nu are de gând să treacă la ALDE (vezi puct de vedere la sfarsitul articolului).

Stirea inițială

Vezi și: DIVORȚUL anului în politica din România: Cel mai cunoscut cuplu se DESPARTE

S-a ajuns aici duoă ce fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al vechiului PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a fost numit preşedinte al ALDE Braşov susțin cei de la newsbv.ro. Alte surse susțin că numirea încă nu s-a făcut și că sunt negocieri incă.

În acest fel Aristotel Căncescu devine/ ar deveni co-ședinte ALDE Brașov de pe partea fostului PLR și i se alătură lui Ion Diniță, co-președinte ALDE de pe partea fostului PC, ambii cercetați de DNA în același dosar de corupție de la nivelul CJ Brașov.

Vezi și: Factura Sky News se decontează la SRI?

În presa locală se speculează că Aristotel Căncescu nu va merge spre partidul lui Tăriceanu cu mâna goală și că ar putea fi urmat de senatorul Nicolae Vlad Popa sau de deputații Gheorghe Ialomițianu sau Daniel Zamfir.

Citește și: INTERVIU - Teodor Atanasiu: Este evidentă căderea lui Iohannis. Planul pentru al doilea mandat

Curtată este și deputata Maria Grecea, în contextul în care la PNL lupta pentru un mandat de deputat pentru doamne este dorit și de Ferghete Melania Țop, mai relatează sursa citată.

____

Punct de vedere deputat Maria Grecea:

Ca urmare a informațiilor apărute în cursul zilei de azi, 11 august 2016, în mass-media, conform cărora aș avea în vedere să demisionez din Partidul Național Liberal (PNL) și să mă înscriu în Alianța Liberalilor și Democraților din România (ALDE), fac următoarele precizări:

  1. Sunt membru al Partidului Național Liberal din anul 2013, iar în toată această perioadă am participat activ în exercitarea mandatului de deputat, am susținut politicile adoptate de PNL și m-am raliat mesajelor partidului. Totodată, am participat la campaniile electorale, unde am susținut candidații Partidului Național Liberal, cu atașament față de politica și doctrina liberală autentică.
  2. Voi rămâne membru al Partidului Național Liberal și nu voi da curs niciunei invitații venite din partea altei formațiuni politice.
  3. Nu am purtat discuții cu reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților și nu s-a pus în nici un moment problema de a mă înscrie în partidul respectiv, iar dacă reprezentanții ALDE intenționează să îmi facă o propunere de acest gen în viitor, o voi refuza categoric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.