Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE, scos principal RESPONSABIL al blocajului LEGISLATIV al Coaliției. Dragnea: Ne-au blocat legile! (surse)

stiripesurse
psd alde

În public social-democrații susțin că au o guvernare fericită, lină și plină de satisfacții alături de ”partenerii” din ALDE, condus de Călin Popescu Tăriceanu. În fapt lucrurile stau invers dacă îi asculți pe cei de la PSD vorbind departe de ochiul presei. Surse participante la discuțiile din Comitetul Executiv Național al PSD (CExN) susțin pentru STIRIPESURSE.RO că președintele Liviu Dragnea a susținut în fața colegilor lui că ALDE e principalul responsabil pentru priorități legislative ca Legea insolvenței și Legea spălării banilor.

Liviu Dragnea a tunat și fulgerat împotriva lui Tudorel Toader: Blochează AMNISTIA și GRAȚIEREA (surse)

Problemele au plecat potrivit unor surse la vârful ALDE la refuzul oamenilor lui Tăriceanu de a mai accepta dictatele de la ”Cabinetul sultanului”. Nemulțumirile au culminat cu Legea off-shore când cei de la ALDE au răbufnit prin Varujan Vosganian și au spus că una s-ar fi discutat în Coaliție și alt text le-ar fi fost pus să fie votat în plenul Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea face marele anunţ despre amnistie: 'Dacă răspunsul este amnistie prin OUG, să o dea. Dacă e amnistie prin lege, susţin'

Mulți din PSD susțin că partidul se pregătește deja de momentul când ALDE va alege să își facă EXIT din cadrul Coaliției și mulți estimează că acest moment ar putea avea loc după europarlamentarele de anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.