Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE Sector 1 face precizări: Rămânem o echipă unită și puternică

alde_97349000

”În urma comunicatului de presă transmis de către fidelii lui Daniel Constantin din cadrul ALDE Sector 1, facem următoarele precizări:

Răzvan Mitu și Cristian Cosmin au figurat în funcțiile de conducere ale filialei fiind impuși de către Daniel Constantin. Cei doi au fost prezențe răzlețe în cadrul ședințelor filialei ALDE Sector 1, iar contribuția acestora pentru filială a fost inexistentă.

În privința lui Răzvan Mitu, decizia acestuia de a demisiona nu afectează funcționarea ALDE Sector 1, având în vedere că, imediat după alegerile locale, nu s-a implicat deloc în activitatea filialei. Răzvan Mitu a ocupat funcția de copreședinte ALDE Sector 1 doar cu numele, el fiind înlocuit din această funcție în data de 27 aprilie 2017. Facem precizarea că domnul Mitu a acționat pe parcursul întregului său mandat în funcție de directivele primite de la Daniel Constantin, fără a fi interesat de problemele filialei sau ale locuitorilor din Sectorul 1. De asemenea, domnul Mitu a dorit în mai multe rânduri să părăsească scena politică, însă a fost întotdeauna obligat de Daniel Constantin să rămână în funcție. Această atitudine dovedește lipsa de asumare a responsabilității din partea lui Răzvan Mitu, dezinteresul său total față de problemele cetățenilor din Sectorul 1 și servilismul față de Daniel Constantin.

Referitor la Cristian Cosmin, acesta a fost impus de către Daniel Constantin în funcția de vicepreședinte al filialei, la fel cum a fost impus și în toate funcțiile pe care le-a deținut de-a lungul timpului. Legătura lui Cristian Cosmin cu filiala ALDE Sector 1 a fost una inexistentă, el fiind un personaj necunoscut pentru toți membrii filialei. Totodată, Cristian Cosmin a fugit de o candidatură la alegerile parlamentare în București, fiind impus de către Daniel Constantin pe prima poziție pe lista ALDE Vaslui, în speranța că, datorită imaginii președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu va ocupa funcția de deputat. De asemenea, acesta a fost impus de același Daniel Constantin, fără a avea recomandarea vreunei filiale, în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii.

ALDE Sector 1 rămâne o echipă puternică și unită în jurul președintelui Călin Popescu-Tăriceanu. Demisiile apropiaților lui Daniel Constantin nu influențează în nicio măsură activitatea filialei, ci, din contră, oferă filialei ALDE Sector 1 perspectiva de a crește și de a se consolida în singura opțiune pentru liberalii din Sectorul 1.”, se spune înt-un comunicat remis stiripesurse de Alexandru Deaconu, secretar coordonator ALDE Sector 1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.