Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri SUA - S-au închis secţiile în 21 de state la ora 3.00. Cum îşi împart Trump şi Biden voturile

biden

Miercuri, la ora 3.00, ora Bucureștiului s-au închis secţiile de votare în 21 de state și Washington, D.C, contând pentru 238 de voturi ale colegiului electoral. Ultimele secţii din Florida se închid în acest moment, la fel ca toate sau majoritatea secţiilor din alte trei state importante: Michigan, Pennsylvania și Texas.

Se așteaptă ca Texasul să raporteze majoritatea rezultatelor marți. Dar în Michigan și Pennsylvania ar putea dura câteva zile pentru a se număra buletinele de vot prin poștă, iar rezultatele acolo în noaptea alegerilor ar putea fi disproporționat de republicane. Urnele se închid și în Alabama și Maine, care au curse competitive la Senat.

Potrivit New York Times şi Reuters, Donald Trump a câştigat până acum în statele Indiana, Kentucky, Virginia de Vest, Tennessee, Carolina de Sud, Alabama, Mississippi, Oklahoma şi Arkansas.

Joe Biden ar fi câştigat în Vermont, Illinois, Virginia, Maryland, Delaware, New Jersey, Connecticut, Massachusetts, Rhode Island, Washington D.C.

Avansul lui Donald Trump se măreşte în Florida, stat-cheie, după numărarea a 87% din voturi. În Georgia, după numărarea 11% din voturi, Trump are un avans de 4%. În schimb, în Ohio Joe Biden are un avans major după numărarea a 36% din voturi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.