Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă alimentară în toată țara! Primele rezultate ale analizelor de laborator, după decesele de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni

Wikipedia
ambulanta

Este alertă alimentară în toată ţara după ce trei bolnavi de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni au murit. Bolnavii au mâncat cu o zi înainte pangasius gătit într-o mănăstire, dar şi alte alimente pe bază de peşte, icre sau conserve.

Direcțiile Sanitare Veterinare trebuie să verifice unde au ajuns produse similare celor descoperite în Spitalul de Psihiatrie Murgeni pentru a fi retrase. Între timp se fac şi alte anchete pentru a se afla ce i-a ucis pe bolnavii din spital.

Coşmarul pacienţilor internaţi la Spitalul de Psihiatrie Murgeni a început marţi când au primit mâncare de pomană, de la Mănăstirea Floreşti, aflată la 67 de km distanţă.

La ora 13, cei 147 de bolnavi şi cadre medicale au mâncat borş de peşte, pilaf cu peşte prăjit, pâine şi colac. Noaptea, câţiva pacienţi au început să se simtă brusc rău.

Un bărbat de 45 de ani a intrat în stop cardio-respirator. Medicii de pe ambulanţă au început să-l resusciteze, dar omul a murit.

Trei ore mai târziu, un nou apel la urgenţe. Situaţia se precipită de la o oră la alta. După câteva ore, o femeie de 50 de ani şi o alta de 54 de ani mor.

Abia după decesul a trei persoane, în timp ce o a patra era deja în stop cardio-respirator, au fost anunţate şi autorităţile, potrivit observator.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.