Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Augustin Lazăr intervine în cazul medicului fals care a cutremurat sistemul medical din România! Demersul procurorilor de la Parchetul General

Inquam Photos / George Calin
augustin lazar

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au cerut informații despre anchetele ce-l vizează pe falsul medic italian, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au cerut informații despre anchetele ce-l vizează pe falsul medic italian.

Victor Ciutacu, IPOTEZĂ BOMBĂ în cazul italianului care se dădea medic - Cum a fost prins, de fapt, de oamenii legii

Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a fost deschis un dosar penal in rem, după ce Colegiul Medicilor din Bucureşti a depus o plângere după ce falsul chirurg de origine italiană a efectuat operaţii în România. Potrivit reprezentanţilor Parchetului, ancheta vizează infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau a unei activităţi. Procurorii au deschis și un dosar penal pentru de înșelăciune, după ce un cetățean italian a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private și că le poate închiria un spațiu în cadrul unității. Bărbatul este chirurgul fals italian, potrivit unor surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.