Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, IPOTEZĂ BOMBĂ în cazul italianului care se dădea medic - Cum a fost prins, de fapt, de oamenii legii

ciutacu

Ipoteză - șoc lansată de jurnalistul Victor Ciutacu, în cazul falsului medic care făcea intervenții estetice la mai multe clinici din Capitală, fără a avea studii medicale. Matteo Politi, de meserie valet, cu doar opt clase, a fost prins chiar în trenul cu care încerca să fugă din țară. Ciutacu susține că falsul medic ar fi fost prins de polițiști nu în urma unui control de rutină, așa cum au oamenii legii, ci după ce telefonul acestuia ar fi fost localizat prin GPS. Ieri seara, Matteo Politi a intrat în direct la o emisiune TV, acolo unde a dat asigurări că nu va fugi din țară.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară. Potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră, miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, a fost depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune. Bărbatul s-a prezentat în jurul orei 6.00 dimineața, la Frontierei Curtici feroviară, pentru a ieşi din România, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, scrie Mediafax.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.