Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ AVIATICĂ pe Otopeni: La bordul aeronavei se află ministrul Apărării, comisarul Corina Creţu și mulți europarlamentari

TWITTER
avion alerta

Aeronava Tarom Bruxelles-Bucureşti nu a putut decola, joi seară, pasagerii fiind ţinuţi în avion timp de aproximativ o oră şi jumătate, după care li s-a comunicat să coboare, pentru că avionul nu va putea pleca din cauza unei defecţiuni tehnice. Printre pasageri se află şi ministrul Apărării, Mihai Fifor, comisarul european Corina Creţu, mai mulţi europarlamentari şi primarul sectorului 5, daniel Florea.

Iniţial, căpitanul aeronavei Tarom a anunţat că avionul are o problemă care ar putea fi remediată "în 5 minute sau în 30 de minute”, apoi a revenit, spunând că problema nu a fost rezolvată şi s-a cerut ajutorul companiei Lufthansa. Ulterior, după o oră şi 15 minute de la momentul la care aeronava trebuie să decoleze, echipajul a anunţat că defectiunea nu a putut fi remediată, iar pasagerii trebuie să coboare, scrie news.ro.

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea

Printre pasagerii aflaţi la bordul avionului se află ministrul Apărării, Mihai Fifor, comisarul european Corina Creţu , europarlamentarii Norica Nicolai, Viorica Dăncilă, Renate Weber şi Maria Grapini, precum şi primarul sectorului 5, Daniel Florea.

Cursa Tarom era programată să decoleze de la Bruxelles la ora 19.55 şi să aterizeze la ora 23.35.

Citește și: Dezvăluire incendiară a lui Isărescu! Din ce motiv s-a „prăbușit” leul

Zborul Tarom a fost reprogramat pentru vineri dimineaţă, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Dragoş Titea, aflat şi el în aeronavă.

El a precizat că toţi cei aproximativ 120 de pasagerii vor fi cazaţi şi le vor fi asigurate transport şi masă de către Tarom.

Citește și: Doar la noi este posibil: Ce companie de stat a acordat 233 de ANI de concediu medical angajaților, în primele 9 luni ale anului

Aceasta este a treia cursă Tarom anulată din cauza defecţiunilor tehnice în interval de o lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.