Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Cea mai mare bancă de retail din Marea Britanie anunță concedieri masive după BREXIT

www.thisismoney.co.uk
Lloyds bank

Cea mai mare banca de retail din Marea Britanie , Lloyds , intenționează să taie mai multe mii de locuri de muncă și să închida peste 200 de sucursale pentru a face economii , deoarece anticipează ca ratele dobânzilor vor scădea.

Vezi și: SEISM în Ministerul de Interne: Înregistrările care pot duce la DISTRUGEREA sistemului / VIDEO

În ciuda raportării de profituri de peste £ 2,5 miliarde în primul semestru al acestui an , mai mult decât dublu față de cifra realizată pentru anul precedent , CEO-ul  Antonio Horta - Osorio a avertizat că se așteaptă ca această creștere să încetinească .

" În urma referendumului UE perspectivele pentru economia Marii Britanii este incerte și în timp ce impactul precis depinde de o serie de factori, inclusiv negocierile UE și evenimente politice și economice, o decelerare a creșterii pare probabil ", a spus el potrivit skynews.com

Anunțul vine după ce Banca Angliei a anunțat o reducere suplimentară a ratelor dobânzii de la 0,5 % la 0,25 % săptămâna viitoare care ar putea avea un impact mare asupra cererii de credite .

Grupul intenționează astfel economisească astfel încă £ 400 miliarde ca parte a angajamentului său de a-si îmbunătăți eficiența .

Lloyds a redus deja efectivele cu 9.000 de locuri de muncă începând din 2014. Noile reduceri vor duce numărul la 12.000 până la sfârșitul anului 2017. Grupul bancar susține ca aceste reduceri sunt doar un răspuns la schimbarea comportamentului cliențilo care tind să folosească tot mai putin sucursalele bancare.

Vezi și: Reacție DURĂ a BNR după zvonuri lansate de unii politicieni: Depozitele populației sunt protejate!

Ulterior reprezentanții băncii au susținut că reducerile de personal și închiderile de sucursale nu au nimic a face cu Brexit-ul ci era un plan dinainte conceput:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.