Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea și Bogdan Trif, huiduiți și înjurați acasă la Klaus Iohannis

stirileprotv.ro
codrin-stefanescu

Au pățit-o din nou. Liderii PSD Eugen Nicolicea și Codrin Ștefănescu au fost huiduiți în plină stradă. Alături de aceștia se afla și ministrul Turismului, Bogdan Trif. Este a doua manifestare violentă la adresa celor doi în decurs de trei zile. În weekend, Nicolicea a fost scuipat de protestatari, iar astăzi, cei trei lideri au fost din nou ținta jignirilor nemulțumiților. Incidentul s-a petrecut la Sibiu, orașul de baștină al președintelui Klaus Iohannis.

După incidentul de la Drobeta Turnu Severin, din weekend, Codrin Ștefăescu a acuzat că protestatarii sunt plătiți de diverși sponsori din afara granițelor. Secretarul general al PSD a declarat totuși că nu va depune o plângere la poliție. Victime protestatarilor le-au picat și Florin Iordache, deputat PSD, fost ministru al Justiției, care s-a ales cu casa vandalizată, dar și deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, care a fost agresat pe stradă.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.