Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Copil băgat într-un canal din București: A sunat la 112 și este căutat de zeci de forțe - UPDATE Informația a fost falsă

breaking news ultima ora

Un copil a alertat autoritățile din București, după ce a sunat la 112, spunând că a fost băgat într-un canal de un alt băiat, care a pus capacul peste el. Zeci de pompieri, jandarmi, polițiști și lucrători Apa Nova verifică acum zona din care a fost primit apelul. Copilul nu a fost încă localizat.

UPDATE. După zeci de minute de căutări, informația s-a dovedit a fi falsă.

"La ora 14:38 a fost primit un apel 112 de la un copil care a sustinut ca se afla intr-un canal stradal, sub carosabil, bagat acolo de un alt copil, care ulterior a pus si capacul. S-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de interventie, de la Detasamentul Aparatorii Patriei, ulterior numarul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detasamentul Special de Salvatori. La fata locului au fost constituite echipe mixte de cautare, formate din pompieri, politisti, jandarmi, politisti locali S4, Apa Nova.

Citește și: Sondaj: Klaus Iohannis, de neoprit în cursa către Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

A fost verificata strada Maceșului, unde susținea copilul ca se afla, ulterior aria de cautare fiind extinsa semnificativ, pe fiecare strada in parte, pana la bulevardele Metalurgiei si Berceni, prin ridicarea capacelor de canal.

Din momentul apelului la 112, intre copil si echipele din dispecerat (operator 112 si dispecer ISU) a fost purtata o conversatie neintrerupta timp de 35 de minute, pe durata careia au fost solicitate si alte date care sa permita identificarea acestuia.

Citește și: Silviu Mănăstire pune tunurile pe USR-PLUS! Ce are în comun Alianța 2020 cu partidul lui Gabriel Oprea

In acest moment se continua cautarile", anunță salvatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.