Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ cu bombă la un centru comercial din Timișoara

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE

Forţele de ordine care au intervenit la un centru comercial din apropierea centrului oraşului Timişoara, după un apel care anunţa un dispozitiv exploziv, s-au retras. Echipajele au constatat că alarma a fost falsă. Poliţiştii fac acum verificări pentru a-l depista pe bărbatul care a sunat la numărul de urgenţe 112.

IPJ Timiş anunţă că, în urma verificărilor, s-a constatat că alarma cu bombă de la un centru comercial din Timişoara este una falsă.

”Astăzi, 23 mai a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un centru comercial din Timişoara, s-ar afla o bombă. La faţa locului, au ajuns pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş,poliţiştii,jandarmii şi echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă”, transmite IPJ Timiş.

 

Poliţiştii îl caută acum pe cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea unui dispozitiv expoziv la etajul al doilea al centrului comercial.

 

”În prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autorităţile fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acesteia la răspundere”, transmite IPJ Timiş.

UPDATE

Echipajele de intervenţie care au făcut verificări la centrul comercial Bega s-au retras, după ce în clădire nu a fost identificat vreun dispozitiv exploziv. Rămân, însă, echipajele de la centrul comercial Bega pentru a face verificări în continuare.

UPDATE

Potrivit Poliției Timiș, amenințarea cu bomba este la etajul 2 al complexului Bega.

Știrea inițială

Un apel la 112 a declanșat alerta la Timișoara, la un centru comercial, unde un bărbat a anunțat că ar fi pus o bombă. La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție de la SRI, Pompieri și Ambulanță.

Pirotehniștii verifică întregul complex comercial Bega, din centrul Timișoarei, pentru a vedea dacă alerta cu bombă este sau nu falsă. Accesul în zonă este interzis, iar clădirea a fost evacuată.

știre în curs de actualizare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.