Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Descindere DNA la Spitalul Județean de Urgență din Deva. Ce caută procurorii

ultima ora

DNA Alba Iulia a solicitat vineri mai multe documente de la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, actele vizând organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs şi achiziţiile desfăşurate în perioada 2013-2017, a declarat, pentru AGERPRES, managerul interimar al instituţiei, Livia Oros. 

"Doi ofiţeri din partea DNA Alba Iulia au venit la sediul spitalului şi au cerut dosarele legate de concursurile organizate de instituţie începând cu anul 2013 şi până în prezent. De asemenea, au fost solicitate dosarele pentru procedurile de achiziţie din intervalul 2013-2017", a precizat Livia Oros.

Olguța Vasilescu 'bifează' promisiunile din campanie. Două proiecte de lege, în faza de avizare

Răstunare de situație: Sabin Orcan, reacție după concedierile în lanț de la România Liberă


Potrivit acesteia, documentele solicitate de către DNA Alba Iulia au fost predate în copii efectuate la sediul spitalului. 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost condus, în perioada 2012-2016 de către Călin Laza, acesta afirmând, vineri, pentru AGERPRES, că în acest interval de timp au fost efectuate mai multe controale, fără să fie constatate nereguli în activitatea instituţiei. 

"Am avut mai multe controale în perioada menţionată. Am avut audit şi verificări ale Corpului de Control de la Consiliul Judeţean Hunedoara (instituţia care coordonează activitatea spitalului, n.r.). Nu au fost constatate probleme în activitatea spitalului", a spus Călin Laza

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.