Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Ședință URGENTĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat liderii, la sediul central

PSD2

UPDATE Între participanţii la şedinţă, care are loc în prezenţa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, se află secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, vicepremierul Paul Stănescu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

E ședință mare în PSD! Liviu Dragnea i-a chemat pe cei mai importanți lideri ai partidului la o întâlnire-fulger ce are loc chiar la această oră. Cei mai importanți șefi din teritoriu se află, acum, la sediul central al partidului, la doar câteva sute de metri de Piața Victoriei.

Conform surselor, Dragnea i-a convocat pe liderii PSD pentru a discuta despre organizarea unui mare miting al PSD. Nu se știe data și nici locul acestuia, dar social-democrații vor pune la punct toate detaliile. Până acum, PSD Dolj a anunțat organizarea unui miting pe 9 decembrie, la Craiova. E posibil ca la acela să participe reprezentanți din mai multe județe. În calcul e luat și un miting de mare amploare la București. Totodată, o variantă vehiculată, și, se pare, cea mai dorită, ar fi organizarea de mitinguri în cele mai mari orașe, la aceeași dată și oră.

Duminică dimineața, STIRIPESURSE.RO anunța că secretarul general al PSD, Marian Neașcu, a convocat mai mulți lideri PSD la o ședință, la unul dintre sediile din București, chiar pentru această zi, totul după evenimentele de sâmbătă din București și după ce STIRIPESURSE.RO a publicat, în exclusivitate, stenogramele unei dispute dintre Mihai Tudose și Gabriela Firea.

Citește și: A ieșit la iveală! Care sunt, de fapt, veniturile Andreei Esca .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.