Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Fostul ministru Ion Ștefan a suferit un accident grav / UPDATE

News.ro
Ion Ștefan

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării, a ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani, după ce a suferit un accident grav.

Citește și: Surse parlamentare - Mărul otrăvit: Ce ar ascunde oferta-surpriză a lui Florin Cîțu pentru specialiștii PSD

Momentan, informațiile privind severitatea accidentului sunt contradictorii:

  • UPDATE 1 - Pe de-o parte, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, spune că starea fostului ministru este stabilă și că acesta ar fi căzut de pe o hală industrială. „Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică", a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Toma.
  • UPDATE 2 - Pe de altă parte, presa locală scrie despre un incident mult mai grav: peste fostul ministru ar fi căzut o macara și acesta ar fi suferit răni la cap, mâini și picioare. Incidentul ar fi avut loc în incinta societății Balcanic, al cărei patron este chiar Ion Ștefan.
  • UPDATE 3 - Fostul ministru Ion Ștefan ar fi căzut de la o înălțime de 3 metri, susțin surse citate de Mediafax. Deputatul Ionel Dancă a declarat că liberalul  va fi dus la București, la Spitalul Floreasca. „A suferit un accident, este rănit, dar știu că starea este stabilă. Va fi dus la Spitalul Floreasca”, din București. Surse locale spun că Ion Ștefan se afla la o firmă din Focșani, unde este acționar, iar o piesă a unei macarale l-a lovit și fostul ministru a căzut de la cel puțin 3 metri înălțime, potrivit Mediafax.
  • UPDATE 4 - Potrivit informațiilor ȘTIRIPESURSE.RO, Ion Ștefan ar fi suferit un accident de muncă după ce s-ar fi desfăcut șuruburi de la un utilaj stil macara și mai multe piese au căzut peste liberal. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, spun sursele citate.
  • UPDATE 5 - Conform unor surse locale citate de News.ro, fostul ministru al Dezvoltării are o rană deschisă la gambă. Incidentl ar fi avut loc la o fabrică pe care familia deputatului o deţine, unde au loc lucrări de modernizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.