Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Gabriel Oprea, AUDIAT la SIIJ în dosarul Laurei Codruța Kovesi

Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării a fost audiat, astăzi, la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție în dosarul deschis pe numele Laurei Codruța Kovesi privind repatrierea fostului șef al FNI, Nicolae Popa.

Și jurnalistul Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Secția Specială de Anchetă a magistraților în dosarul în care este cercetată Kovesi, după ce jurnalistul a văzut, în timpul unui interviu cu Sebastian Ghiță, realizat în Serbia, o fotografie care ar demonstra relația apropiată dintre fosta șefă DNA și Ghiță.

Citește și: Mihai Tudose a EXPLODAT pe tema referendumului - Cere CAZIER prin lege pentru toți cei care vor să ocupe funcții de demnitate publică

"Un cetațean roman a făcut o plângere și am fost chemat ca martor.  Nu pot să dau nume. Este un dosar în curs. E posibil să îl fi invitat la cină în sufrageria mea. O cină nu încalcă legea, în toate funcțiile pe care le-am deținut am sprijinit justiția. Cred că România are nevoie de o justiție puternică, nu una care încalcă legea", a declarat Gabriel Oprea la ieșire.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.