Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Germania va juca fără fotbaliștii din Premier League împotriva României în preliminariile Cupei Mondiale 2022

Joachim Loew

Selecţionerul naţionalei Germaniei, Joachim Loew, a anunţat că nu-i va convoca pe fotbaliştii care evoluează în campionatul Angliei pentru meciurile de la sfârşitul acestei luni, din preliminariile Cupei Mondiale 2022, împotriva Islandei, României şi Macedoniei de Nord, transmite presa germană.

Germania va juca acasă cu Islanda (25 martie) şi Macedonia de Nord (31 martie), între aceste meciuri fiind deplasarea din România, pe 28 martie.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Restricţiile impuse de guvernul german pentru a preveni răspândirea noului coronavirus prevăd că persoanele venite din Marea Britanie vor petrece 14 zile în carantină. În aceste condiţii, Loew a decis să nu cheme la lot cinci jucători din Premier League: Timo Werner, Kai Havertz, Antonio Ruediger (toţi trei de la Chelsea), Bernd Leno (Arsenal) şi Ilkay Guendogan (Manchester City).

Loew a declarat, la un post de televiziune, că nu se va baza pe aceşti jucători nici la meciul din România, ţară în care nu se aplică astfel de reguli referitoare la carantină.

Citește și: Lovit de amnezie! La o săptămână după ce i-a făcut plecăciuni, Florin Cîțu și-a dat seama că e incompatibil cu Octav Bjoza

"Suntem într-o bulă, iar când jucătorii ni se alătură, există întotdeauna pericol. Aceasta nu e soluţia pe care ne-o dorim", a spus selecţionerul.

Loew a dezvăluit că-i va convoca pentru aceste partide pe foarte tinerii Jamal Musiala (Bayern Munchen) şi Florian Wirtz (Bayer Leverkusen).

Citește și: Doliu în Poliția Română! Un șef de post a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19

În altă ordine de idei, Loew şi Federaţia germană de fotbal (DFB) exclud relocarea meciurilor de pe teren propriu în alte ţări din cauza pandemiei.

"Noi am spus că nu vom muta meciurile internaţionale în altă parte, la Budapesta sau aşa ceva, fiindcă pentru noi asta nu prea are sens", a spus tehnicianul. El s-a referit la faptul că meciurile dintre RB Leipzig şi Liverpool, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, au avut loc în capitala Ungariei, din cauza restricţiilor existente în Germania.

Citește și: Un medic pneumolog, către Raed Arafat: ‘Băieții de vă înconjoară nu au curajul să vă zică, dar vă spun eu’

"Categoric vom juca meciurile (de acasă) în Germania", a spus Loew.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.