Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Capitală: Controlor RATB, înjunghiat în staţia de tramvai

ISU
tramvaie accident București

Supărat foc că a fost prins fără bilet în timp ce călătorea cu tramvaiul 32 din Capitală, un bărbat a decis să-i dea o lecție angajatului RATB. A chemat un prieten care, fără să stea pe gânduri, l-a înjunghiat pe controlor în stația de tramvai.

Cezar Paiu, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit la antebrațul stâng, dar și degetele aceleiași mâini care aproape că i-au fost retezate de lama cuțitului mânuit de agresor. Polițiștii Capitalei l-au identificat și prins pe autorul care a fugit după atacul consumat la capăt de linie, lângă depoul Alexandriei.

Când mai erau una, poate două stații până la capăt, Paiu a prins un călător fără bilet căruia i-a cerut apoi să se legitimeze. Foarte  liniștit, fără ca măcar o clipă să-și demaște intențiile violente, bărbatul a fost de acord să coboare din tramvai pentru a oferi, chipurile, datele sale de identificare controlorului care se pregătea să întocmească procesul verbal de constatare a contravenției. Scenele se consumau la capătul liniei de tramvai 32, pe peronul ultimei stații, lângă Depoul Alexandria, marţi, 1 mai, la puțin timp după ora 11.30, scrie Libertatea.

Vezi şi: România vs. UE: Cum a evoluat preţul locuinţelor în ultimii şapte ani. + Evoluţia ROBOR în acelaşi interval/ INFOGRAFIC .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.