Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Capitală - O fetiță de 5 ani a căzut de la etajul 5 după ce s-a urcat pe bradul de Crăciun

Twitter
politie crima

O fetiță de doar 5 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, după ce s-a urcat pe bradul de Crăciun și a deschis geamul.

„La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În cauză, polițiștii Secției 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă”, tranasmite Poliția Capitalei.

Neatenția mamei și bradul de Crăciun poziționat lângă fereastră

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc la Blocul G13 de pe str Baba Novac nr. 17, Sector 3.

Polițistii au găsit în spațiul verde, din fața blocului G13, o minoră ce prezenta o sângerare la nivelul capului, in stare de inconștiență.

Din primele verificări a rezultat că minora, aflată în locuință impreuna cu mama sa, profitând de faptul că bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastra camerei, a deschis geamul și, din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut.

Minora, dupa ce a fost stabilizată, a fost preluată și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru evaluare și intervenție medicală specifică.

Minora se află la terapie intensivă în acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.