Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Galați: Un bărbat a ameninţat că se aruncă în gol de pe o antenă înaltă de 40 metri

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, marţi, la o tentativă de suicid, după ce un bărbat de 56 ani s-a urcat pe o antenă de comunicaţii din apropierea Gării CFR Galaţi, înaltă de 40 metri, şi a ameninţat că se aruncă în gol, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Potrivit sursei citate, la faţa locului a fost asigurată intervenţia cu o autoscară pentru salvări de la înălţime şi un echipaj SMURD tip B de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu trage un mare semnal de alarmă: Pandemia va face ravagii în rândul populaţiei dacă nu se iau măsuri urgente

Protestul la înălţime a durat o oră şi jumătate, timp în care poliţiştii şi reprezentanţii Primăriei Galaţi, veniţi la faţa locului, au negociat cu bărbatul şi l-au determinat să coboare singur. Bărbatul are nemulţumiri legate de activitatea Primăriei Galaţi.

El va fi supus unei investigaţii medicale atât pentru verificarea stării fizice de sănătate cât şi a celei psihice, având în vedere că, în luna mai, acesta a protestat în acelaşi mod şi în acelaşi loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.