Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Prahova: patru angajați de la o primărie au fost confirmați cu noul coronavirus

Forbes
COVID coronavirus

Patru salariaţi ai primăriei din comuna prahoveană Blejoi sunt infectaţi cu virusul SARS-COV-2, starea lor de sănătate fiind bună, anunţă administraţia locală. Anterior, funcţionari din alte primării din judeţul Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19, relatează News.ro

Citește și:  O profesoară îi ia apărarea lui Cristi Puiu și îi atacă pe medici: 'Au dreptul să invite în locul lor alte persoane, din alt domeniu, atunci când dau de greu?'

Anunţul privind infectarea celor patru angajaţi ai Primăriei Blejoi cu noul coronavirus a fost făcut, luni, pe pagina de Facebook a instituţiei.

"Trebuie să vă informăm că 4 dintre colegii noştri sunt infectaţi cu noul coronavirus. Am descoperit săptămâna trecută că sunt bolnavi, după ce conducerea primăriei a decis să facă mai multe teste. Din fericire, ei sunt bine, nu au simptome şi nu au intrat în contact cu altcineva. Aşa cum ştiţi, tinem cont de criteriile epidemiologice, iar relaţiile cu cei din afara primăriei se desfăşoară în condiţii stricte. Vă recomandăm să ne scrieţi pe e-mail cu ce vă putem ajuta, poate rezolvăm problemele fără să fie nevoie de prezenţa voastră la ghişeu. Toate spaţiile primăriei sunt periodic dezinfectate cu substanţe speciale şi prin nebulizare. Sperăm să depăşim cât mai repede această criză, să rămânem sănătoşi şi să nu existe alte cazuri noi în comuna noastră", a transmis luni Primăria Blejoi pe reţeaua de socializare.

Aceasta nu este singura primărie din judeţul Prahova ai cărei angajaţi sunt infectaţi cu noul coronavirus. Anterior, administraţiile locale din Ploieşti, Sinaia şi Pucheni au anunţat infectări în rândul personalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.