Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în SUA despre DEZASTRUL ce urmează de Ziua Recunoștinței! Anthony Fauci: 'Vor provoca multe necazuri'

www.gettyimages.com
anthony fauci

Milioane de americani călătoresc deja spre case pentru a sărbători Ziua Recunoștinței, în ciuda avertismentelor venite pe fondul unui val semnificativ de cazuri de coronavirus și de decese, anunță MEDIAFAX.

Ziua Recunoștinței se sărbătorește joi. Au fost raportate deja trei milioane de persoane care au călătorit prin aeroporturile SUA de vineri până duminică, conform BBC.

Citește și: Dezvăluire-bombă! Ministrul Cîțu este dator vândut la banca unde a fost economist-șef! La mijloc e o sumă uriașă .

Numărul este aproximativ la jumătate din cifra obișnuită pentru călătoriile de Ziua Recunoștinței.

Dr. Anthony Fauci, expert în boli infecțioase, declara pentru CBS News că oamenii din aeroporturi „vor provoca mai multe necazuri decât avem acum”.

Numărul de persoane care au folosit avionul în SUA este cel mai mare de la mijlocul lunii martie, când virusul a început să se răspândească rapid.

Cleavon Gilman, un medic urgentist din Arizona, a scris pe Twitter: „Apelurile noastre au ajuns la urechi surde și egoiste”.

Luni, SUA - cea mai afectată din lume - au înregistrat încă 150.000 de cazuri de coronavirus. Numărul persoanelor internate în spitale a crescut cu aproape 50% în ultimele două săptămâni, în timp ce peste 257.000 de bolnavi au murit la nivel național.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern: Acum, liber la hatereală

Specialiştii americani atenţionaseră în legătură cu un nou vârf de infectări și recomandau organizarea Crăciunului și a Thanksgiving-ului în grupuri restrânse, fără reuniuni mari de familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.