Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Incendiu VIOLENT într-un tren ce mergea spre Vatra Dornei: Călătorii, EVACUAŢI de urgenţă

breaking news stiripesurse.ro

Douăzeci de persoane care se aflau într-un vagon de tren care circula pe ruta Bistriţa- Vatra Dornei, judeţul Bistriţa, au fost evacuate, luni, după izbucnirea unui incendiu în zona localităţii Salva, care a cauzat foarte mult fum, potrivit MEDIAFAX.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru şoferii români: Măsura care ÎNCHEIE epoca înmatriculărilor în Bulgaria

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, 20 de călători aflaţi într-un vagon al unui tren care circula pe ruta Bistriţa - Vatra Dornei, au fost evacuaţi luni după-amiaza, de echipajele ISU Bistriţa-Năsăud după un incendiu care a generat foarte mult fum, izbucnit în vagon. Incidentul s-a petrecut la un tren de călători aflat în zona localităţii Salva.

"Din primele informaţii, în vagon se aflau aproximativ 20 de persoane, care au fost evacuate. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stins incendii de la Secţia de pompieri Năsăud. Deocamdată nu se ştie ce anume a provocat incendiul, în vagon fiind foarte mult fum", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

Citeşte şi: DOLIU în presa românească: Un reputat jurnalist sportiv A MURIT

Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Salva din judeţul Bistriţa-Năsăud, pompierii lucrând la ora transmiterii acestei ştiri pentru lichidarea incendiului.

Din primele cercetări, incendiul a pornit de la sistemul de ventilatie al vagonului. Terenul se afla in deplasare, pe ruta Bistriţa- Vatra Dornei, iar traficul feroviar nu a fost blocat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.