Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Berlin: Piața de Crăciun, unde acum trei ani a avut loc un atentat soldat cu morţi, a fost EVACUATĂ

atentat Berlin

Poliţia berlineză a anunţat sâmbătă că a evacuat piaţa de Crăciun din Breitscheidplatz, unde acum trei ani a avut loc un atentat soldaţi cu morţi, ca urmare a prezenţei "unui posibil obiect suspect" informează AFP şi Reuters, potrivit AGERPRES.

"În prezent, colegii noştri acţionează în piaţa de Crăciun # Breitscheidplatz şi o eliberează pentru a urmări indicaţiile privind un posibil obiect suspect", a anunţat pe Twitter poliţia din capitala Germaniei.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

"Toţi vizitatorii au părăsit piaţa de Crăciun într-un mod calm şi reţinut. Vă mulţumim. Colegii noştri încep acum căutările în #Breitscheidplatz şi în Biserica Memorială din piaţă, a adăugat la scurt timp, într-o nouă postare, poliţia berlineză.

În 2016 tunisianul Anis Amri a intrat cu un camion în mulţimea strânsă în piaţă, atentat soldat cu 12 morţi. Poliţia italiană l-a împuşcat la câteva zile după acest incident, după ce suspectul a reuşit să fugă din Germania.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.