Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Brașov: Mai mulți copii au ajuns la spital, intervenție impresionantă a salvatorilor, poliția face cercetări

AGERPRES
spital 112 smurd

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, dar şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) intervin, joi seară, în localitatea Bran, unde cel puţin şase copii şi un adult prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară. Aceştia au mâncat la o pensiune în care se pare că se află, în total, 32 de persoane.

Autorităţile din Braşov au anunţat, joi seară, că un echipaj SMURD şi trei echipaje SAJ cu medic intervin în localitatea Bran, unde mai multe persoane acuză simptome de toxiinfecţie alimentară.

Citește și: Vești uriașe pentru români! Din ce motiv primesc o nouă minivacanță în luna august

Apelul iniţial anunţa 13 persoane cu probleme medicale, după ce au mâncat la o pensiune, însă medicii acordă, deocamdată, ajutor unui număr de şase copii şi unui adult, scrie news.ro.

Nu s-a stabilit încă numărul celor care vor fi transportaţi la spital, dar se pare că în pensiune sunt, în total, 32 de persoane.

Citește și: EXCLUSIV! Răsturnare de situație în cazul șoferului cu numere anti-PSD! Ce nu i-au aplicat agenții de la Rutieră

”La ora actuală intervin cadrele medicale şi mai multe persoane au fost transportate la spital. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la cele semnalate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braţov.

Potrivit acestora, poliţiştii şi alţi specialişti din instituţii cu atribuţii în domeniu vor demara, chiar joi seară, verificări unitatea respectivă.

Citește și: Toți românii cu card de sănătate sunt vizați! Un nou proiect de lege privitor la dosarul electronic al pacienților .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.