Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la IPJ Alba: șeful instituției a fost diagnosticat cu CORONAVIRUS - Județul e în TOPUL infectărilor

Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, a fost confirmat cu Covid-19, potrivit Sindicatului Național al Polițiștilor din România.

Președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a anunțat miercuri pe Facebook că șeful IPJ Alba, comisarul-șef Florin Dogaru, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, conform Mediafax.

Citește și: Germania, lecție FABULOASĂ: Volkswagen anunță că NU mai are nevoie de subvenții, după o revenire spectaculoasă

„Comisarul-șef are 50 de ani și din anul 2018 conduce Inspectoratul de Poliție al Județului Alba. Florin Dogaru a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și urmează să intre în izolare pentru următoarele 14 zile, la fel ca și persoanele cu care a intrat în contact direct”, susține Bogdan Bănică.

Potrivit acestuia, „situația pare scăpată de sub control la IPJ Alba, acolo unde este în plină evoluție un focar de Covid-19”.

Potrivit unor surse din cadrul poliției, peste 30 de angajați ai IPJ Alba sunt confirmați cu Covid, dar activitatea instituției nu este afectată. Aceleași surse au confirmat pentru MEDIAFAX informația potrivit căreia șeful IPJ Alba a fost testat pozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.