Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Spitalul Județean Târgu Jiu: Explozie urmată de un incediu la o anexă a unității medicale

Inquam Photos/ Octav Ganea
exercitiu pompieri smurd metrou accident ambulanta

O explozie care a avut loc într-o anexă a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a provocat arsuri unui angajat al unității medicale, anunță spitalul.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, un instalator, angajat al unității medicale, la intrarea într-o anexă din spatele spitalului, a aprins becul, imediat având loc o explozie neurmată de incendiu, transmite Mediafax.

Angajatul a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe față și mâini. A mers singur la UPU, era conștient. Aici a primit îngrijirile medicale necesare, iar la ora 20:00 a fost transferat la SJU Craiova la Chirurgie plastică.

Evenimentul a fost anunțat la ITM Gorj, iar un echipaj al ISU Gorj a venit la fața locului pentru asigurarea măsurilor de siguranță (asigurare măsuri PSI specifice).

Presupunerile indică o acumulare de gaze, o posibilă pungă de gaze care s-a format sub un puț de apă forat cu ani în urmă, pentru că anexa respectivă nu este racordată la instalația de gaze.

A reprezentatn al Distrigaz a venit cu un aparat de măsurare a gazelor. Locul a fost izolat, iar alimentarea cu energie electrică a fost oprită la clădirea respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.