Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Ludovic Orban, vizită misterioasă la sediul DNA

Inquam Photos
Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban s-a prezentat vineri dimineață la sediul DNA. Aceasta a stat aproximativ 15 minute, după care a plecat fără a face declarații în fața jurnaliștilor, informează Antena3. Nu se știe motivul pentru care liderul PNL a făcut această vizită la DNA.

Amintim că anul trecut, în septembrie, Ludovic Orban a fost audiat la DNA, în calitate de martor, în baza unei sesizări a lui Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă anunța în 7 august că va depune plângere penală pe numele liderului PNL Ludovic Orban și a altor 15 liberali, din forurile de conducere ale formațiunii, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid și au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL.

"Voi înainta o plângere penală împotriva domnilor Ludovic Orban, George Ionescu și Dinu Gîndu pentru fraudarea și falsificarea rezultatului votului din data de 11 martie din Consiliul Național, privind desemnarea candidatului partidului pentru funcția de premier", declara atunci Viorel Cataramă, pentru Mediafax.

La vremea respectivă, prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, acuza că, între rezultatele din procesul verbal şi cele anunţate, se constată că au fost transferate către Ludovic Orban un număr de 100 de voturi. În luna martie, PNL decis, în ședința de Consiliu, nominalizarea privind viitorul premier al PNL în persoana liderului formațiunii, Ludovic Orban.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.