Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ meteo - Cod portocaliu și cod galben de ploi abundente/ Zonele vizate

alerta meteo

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări cod portocaliu și cod galben de ploi și instabilitate atmosferică, valabile pentru următoarele două zile.

COD GALBEN

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate. Interval de valabilitate: 24 august, ora 12:00 – 25 august, ora 10:00.

În intervalul menționat, în Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Banat, Maramureș și la munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp.

COD PORTOCALIU

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată. Interval de valabilitate 24 august, ora 14:00 – 24 august, ora 22:00.

În intervalul menționat, în jumătatea nordică a Moldovei vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 60...80 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30...40 l/mp și izolat 50...60 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala și în Transilvania, dar pe arii restrânse.

content-image

COD GALBEN

Fenomene vizate: cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică temporar accentuată. Interval de valabilitate: 25 august, ora 10:00 – 26 august, ora 10:00.

În intervalul menționat, în Transilvania, Moldova și local în Banat, Oltenia, Muntenia și la munte, vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.