Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Rareș Bogdan, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi'

reporterglobal.ro
Ludovic Orban Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a lansat un atac fără precedent la adresa șefului său din PNL, Ludovic Orban! Prim-vicepreședintele PNL a anunțat că dacă PNL va continua să transfere oameni din PSD, va lansa atacuri publice la adresa lui Orban, dar și a altor liberali.

”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Îi rog să înceteze. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac, m-am săturat ca partidul meu să fie pus în genunchi.

Citește și: O tânără care alerga într-un parc din Capitală a fost agresată sexual! Poliția l-a prins pe atacator

Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Îi voi ataca furibund. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic.

În următoarele săptămâni și luni se va auzi mult de mine pentru că nu voi mai putea să tac. Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare.”, a declarat Rareș Bogdan, duminică seara, la Antena 3.

Citește și: O nouă ieșire dură a elevei care a refuzat bani de la Guvernul Orban: Guvernul meu, îmi aduci aminte de cum Ceaușescu hărțuia părinții rămași în țară atunci când copiii reușeau să fugă de sistem

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.