Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Restricțiile propuse de DSP București, după ce rata de infectare a depășit 6 la mie: ÎNCHIDEREA tuturor școlilor, noi restrângeri la slujbele religioase

Antena 3 a prezentat, marți seara, un document prin care DSP București introduce noi restricții pentru capitală, după de rata de incidență a depășit 6 la mie.

Printre propuneri figurează și închiderea tuturor școlilor, dar și a after-school-urilor. Totodată, noile restricții vizează și slujbele religioase. În schimb, mall-urile vor rămâne deschise.

Citește și: Rareș Bogdan, scrisoare de ultim moment de la Ursula von der Leyen: ‘Comisia nu pune la îndoială necesitatea ca autoritățile să adopte măsuri adecvate pentru a se proteja de noile tulpini ale virusului’

Astfel, la punctul 4 este prevăzut: ”Participarea zilnică, în sistem online, a preșcolarilor și elevilor din unitățile de învățământ”.

La punctul 5: ”Interzicerea organizării de evenimente și/sau activități private pentru copii în spații închise, cum ar fi locuri de joacă, spații de tip after-school, etc.”

Citește și: Gabriela Firea: ‘Da, știu, PSD e de vină! Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan’ .

content-image

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.