Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Şef de poliţie, ARESTAT de procurori: Acuzaţii extrem de GRAVE - a fost prins în FLAGRANT

catuse

Un agent şef adjunct de poliţie din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş a fost reţinut miercuri, pentru 24 de ore, pentru luare de mită, a informat un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procuror Maria Cotrău, agentul şef adjunct de poliţie a pretins şi primit, în luna februarie, de la o persoană suma de 500 lei pentru a nu-i aplica o sancţiune contravenţională şi pentru a-i permite intrarea în România, conform Agerpres.

Citeşte şi: Avertisment DUR de la Iohannis! Şeful statului a ATENŢIONAT Guvernul în întâlnirea cu Dăncilă şi ministrul Muncii

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus în data de 04.04.2018 măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore faţă de suspectul - X.Y., pentru comiterea unei infracţiuni de luare de mită, prev. şi ped. de art. 289 alin. 1 cu aplicarea art. 6 alin. 1 şi art. 7 litera c din Legea nr. 78 / 2000", se arată în comunicatul Parchetului. În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au beneficiat de sprijinul de specialitate al D.G.A. Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.