Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Adjunctul şeful Poliţiei Olt, demis în urma neregulilor în cazul fetei ucise în Caracal

Libertatea
Ioan Buda

Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a anunțat, vineri, că l-a destituit din funcție pe inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Nicolae Eugen Alexe, care era împuternicit pe această poziție, în urma neregulilor din cazul fetei ucise în Caracal.

"Inspectorul general al Poliției Române, chestor general de poliție Ioan BUDA, se deplasează în Caracal, pentru a coordona activitățile la fața locului. De asemenea, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, împuternicirea adjunctului inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisar-șef de poliție Alexe Nicolae Eugen, aflat la comanda unității, a încetat. Totodată, conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe din cadrul Direcției Control Intern – I.G.P.R., pentru a verifica modul de intervenție și acțiune al polițiștilor în cazul de la Caracal", se arată într-un comunicat al IGPR.

___

*Într-o formă anterioară a ştiri, agenţia Mediafax a transmis, în mod eronat, că persoana destituită ar fi fost şeful Poliţiei Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.