Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Dughin și șeful grupului Kalașnikov, pe lista de sancțiuni a UE. Alte nume importante sancționate joi

pressone.ro
Aleksandr Dughin

Cel de-al optulea pachet de sancțiuni ale UE împotriva Rusiei a inclus 30 de persoane, printre care ideologul Kremlinului, Alexander Dughin, președinta Comisiei Electorale Centrale din Rusia, Ella Pamfilova, precum și șase întreprinderi și Comisia Electorală Centrală, potrivit unui document publicat joi în Jurnalul Oficial al UE.

Lista de sancțiuni îi include, printre alții, pe Alexander Kharichev, șeful Administrației prezidențiale ruse pentru susținerea Consiliului de Stat, Nikolai Bulaiev, vicepreședinte al CEC, și Dmitri Șugaev, director al Serviciului federal pentru cooperare tehnico-militară.

Noile sancțiuni ale UE i-au afectat, de asemenea, pe muzicienii Yulia Chicerina, Nikolai Rastorguiev și Oleg Gazmanov. De asemenea, șeful concernului Kalașnikov, Alan Lușnikov, a fost inclus pe lista de sancțiuni.

Mai mulți viceminiștri ruși ai apărării și oficiali din regiunile DNR, LNR, Herson și Zaporojie au fost, de asemenea, incluși pe lista de sancțiuni.

De asemenea, au fost sancționate șase întreprinderi: Goznak, uzina Degtiariov, Fakel, corporația IRKUT, Avangard și asociația de cercetare și producție Splav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.