Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Băișanu anunță că va ataca decizia excluderii din ALDE în instanță

baisanu

Alexandru Băișanu, propus de Viorica Dăncilă ca ministru pentru Relația cu Parlamentul, a anunțat că va ataca decizia excluderii din ALDE în instanță, iar cât timp se va judeca procesul, hotărârea nu va putea fi aplicată.

„Eu voi spune că dacă pleacă cinci parlamentari deputați din grupul ALDE se distruge și grupul de Cameră așa cum s-a întâmplat la Senat. Eu personal voi acționa în instanță această decizie a partidului, și atâta vreme cât mă voi judeca cu partidul, apărându-mă de această violare, nu se va aplica decizia”, a afirmat Alexandru Băișanu, miercuri seara la TVR 1.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Delegația Permanentă a ALDE se va întruni, luni, pentru a formaliza deciziile de excludere a membrilor ALDE care au acceptat să fie propuși în Guvern de către premierul Viorica Dăncilă.

La rândul lui, Teodor Meleşcanu a declarat, vinerea trecută la Digi 24, că este dispus să atace în instanţă în cazul în care ALDE va decide excluderea sa din partid.

Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan-Alexandru Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul. Potrivit unor surse oficiale, propunerile șefului Executivului au ajuns, miercuri seară, la Cotroceni.

Și Teodor Meleșcanu a fost ales, marți, în funcția de președinte al Senatului. Fostul ministru de Externe a fost propus pentru poziție de PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.