Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu face noi DEZVĂLUIRI și recunoaște că Alexandra a fost ucisă: Mor de gât cu toți cei care din Craiova, Caracal, București protejează rețelele

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata despre care monstrul din Caracal a recunoscut că a ucis-o, a admis, pentru prima dată în ultimele zile, că nepoata sa este moartă. El a jurat, vineri seara, la România TV, că o va răzbuna pe Alexandra și i-a acuzat pe procurori și polițiști că sunt cei care îi protejează pe traficanții de carne vie.

Cumpănașu a făcut câteva precizări și despre Paul Stănescu, fost vicepremier, și Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, ambii parlamentari de Olt.

Citește și: Apel urgent al lui Alexandru Cumpănașu: ‘Vă rog să descifrați ce scrie pe acest document’

”Nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra, ci statul român. Îmi este foarte greu să mă uit la firul ăsta, de 8 zile. Avem de a face cu niște criminali, cu niște complici din toate instituțiile statului ăsta odios care nu au reușit să o protejeze. Dacă se dovedește că a fost ucisă, mor de gât cu toți cei care din Craiova, Caracal, București protejează aceste rețele de trafic de ființe umane și profită și ei, uneori, de fete. Este foarte dureros să vezi așa ceva.

Eu am sperat, în primele zile, foarte mult. Eu le spun celor care au ucis, nu celui care a ucis-o, că am făcut publice doar 1% din informațiile pe care le am. Unele le-am dat la Parchet, pe altele le voi da. Oamenii care acționează în zona aceea sunt protejați politic. Sunt convins că acei procurori și polițiști știau lege, dar l-au lăsat pe acest nenorocit să își acopere urmele, să scape basma curată. Nu las lucrurile așa, până nu plătește ultimul vinovat, nu Dincă psihopatul, ci cei care duc fetele în diferite țări.

Citește și: Un expert criminolog sparge gheața! Are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat

Acești nenorociți au pus ochii pe mai multe fete pentru a le duce în alte țări și în România pentru prostituție. Ei vor să găsească fete sărace, cu familii care nu au avut și nu vor avea puterea să se lupte cu un stat corupt. Ei au avut ghinion că numele de familie al vărului meu nu e același cu al meu. Nu o să scape.

Eu sunt convins că omul ăsta nu este singur. Nu a acționat singur nici acum, nici altădată.

Să pun o întrebare retorică: cine i-a asigurat protecția domnului Stănescu, cât a fost la București? Domnul Iordache, domnul Stănescu, știu ceva, parlamentarii de Olt știu ceva de povestea asta? Parlamentarii PSD nu știu ce fac oamenii ăia?”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citește și: SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.