Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, informație explozivă: Oana Schmidt-Hăineală, în echipa de anchetă a cazului Caracal

national.ro
Oana Schmidt-Haineala

Oana Schmidt-Hăineală, fostă șefă CSM și actual procuror-șef adjunct DIICOT, face parte din echipa de anchetă în cazul Caracal. Informația a fost dată de Alexandru Cumpănașu sâmbătă la B1 Tv.

De altfel stiripesurse.ro dezvăluia încă de acum două zile că ancheta a fost preluată de o echipă șoc de la DIICOT structura centrală - Ambii șefi de la Combaterea crimei organizate, Alina Albu și George Pătuleanu au fost detașați pentru această anchetă și o coordonează. Potrivit informațiilor stiripesurse.ro, Hăineală este în concediu, ea urmând să revină la muncă de luni.

DIICOT a anunțat săptămâna aceasta că dosarul privind crimele din Caracal, preluat de la Craiova, va fi instrumentat sub coordonarea directă a procurorului-șef, Felix Bănilă, iar soluționarea cauzei a fost asumată de procurori cu funcții de conducere, ancheta fiind derulată cu „maximă celeritate”.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la DIICOT: Trei telefoane ale lui Dincă, ridicate pentru expertiză

„Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către D.I.I.C.O.T – Structura Centrală – Secția de Combatere a Criminalității Organizate, soluționarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcții de conducere din cadrul direcției sub coordonarea directă a procurorului șef, urmărirea penală fiind desfășurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar”, a anunțat DIICOT.

Procurorii DIICOT, structura centrală, au preluat, joi, dosarul crimelor din Caracal, de la structura Direcției din Craiova.

DIICOT Craiova a reunit, în data de 27 iulie, dosarele ce vizau dispariția Alexandrei și a Luizei.

Dosarul Luizei a fost preluat de DIICOT Craiova în 6 iunie, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.