Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, reacție ACIDĂ după ce șeful STS a renunțat la funcție: 'Nu a demisionat pentru că vrea să apere nu știu ce reputație'

luju.ro
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a spus luni, la ieșirea de la Parchetul General, că a primit asigurări din partea procurorului Bogdan Licu că oamenii care au greșit în acest caz vor fi trași la răspundere.

„Mi-a dat asigurări că va face tot ceea ce poate pentru ca oamenii care au greșit să fie trași la răspundere. Am înțeles că a dispus unele măsuri. Nu e treaba mea să intru în aceste detalii. (...) Sunt instituții care sunt pur și simplu la pământ, sunt instituții care și-au bătut joc de viața unor copii, nu este doar cazul Alexandrei”, a spus Cumpănașu, la ieșirea din sediul PG.

Cât despre demisia directorului STS, Cumpănașu a spus: „a demisionat datorită dvs, datorită nouă, nu a demisionat pentru că vrea să apere nu știu ce reputație a STS. (...) Nu este o paradă (c.n. a demisiilor), pentru că nu mă voi lăsa aici”.

Nicolae Moga a SESIZAT PARCHETUL după raportul MAI privind Poliția Caracal: 8 polițiști sunt cercetați

Cumpănașu a spus că îl bucură demisia directorului STS, pentru că astfel se va facilita ancheta, însă îl revoltă lipsa asumării de responsabilitate a acestuia.

„Mă bucur că a făcut-o, pentru că Parchetul în acest moment poate să facă o cercetare mult mai corectă, mult mai normală a modului în care au acționat acești oameni. Cât timp acest om era în funcție, era foarte greu ca această anchetă să fie una independentă. N-am nici cel mai mic dubiu că acest individ și-a dat demisia la presiunea publică, la presiunea populației. Este o revoltă uriașă pe care o simt. N-a avut nicio mustrare de conștiință acest individ. Dacă avea mustrare de conștiință, își intrerupea concediul și venea să dea explicații din prima zi”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.