Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănaşu anunţă strategia CNMR pentru alegerile locale. 'Sorin Cîmpeanu ar fi un bun candidat pentru Primăria Capitalei'

aid-romania.org
CNMR

Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) anunţă că organizaţia pe care o conduce va susţine la alegerile locale din 2020 orice membru care va dori să candideze la o funcţie de primar. În privinţa Capitalei, liderul CNMR dă exemplul lui Sorin Cîmpeanu, deşi nu există încă informaţii despre o eventuală candidatură a acestuia.

  • CNMR este o organizaţie care include numeroase sindicate, patronate, univeristăţi, persoane publice şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mediului de afaceri.

"Din punctul meu de vedere, Sorin Cîmpeanu ar fi un bun candidat şi ar fi şi un bun primar. Nu ar fi o problemă nici să susţinemun  candidat venit din partea unui partid, oricare ar fi el, care ne-a dovedit că împărtăşeşte ceea ce simţit şi noi că e nevoie pentru Bucureşti. Pe noi ne interesează infrastructura, ne interesează dezvoltarea de cluestere de cercetare, dezvoltarea laserului de la Măgurele. Daca vor candida Firea şi Nicuşor Dan, vom vedea pe care îl vom susţine. Vom avea o poziţionare şi în acest caz, pentru că Bucureştiul este totuşi capitala ţării", a afirmat Alexandru Cumpănaşu, într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO.

Preşedintele CNMR este de părere că este încă prea devreme pentru o discuţie cu nume de candidaţi, însă CNMR îşi va susţine orice membru care va dori să intre în cursa electorală.

"Nu avem azi un candidat pentru Bucureşti, cred că este prea devreme. Dar dacă vor fi colegi de-ai mei, aşa cum au fost şi pentru parlamentare, îi vom susţine, indiferent de culoarea politică. Dacă domnul Cîmpeanu va candida, îl vom susţine, dacă va fi altcineva, îl vom susţine. Indiferent cine din CNMR va candida, aici, la Vaslui, la Constanţa, oriunde, vor avea susţinerea întregii Coaliţii", a mai precizat Cumpănaşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.