Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Dandea este noul jucător al Rapidului

Alexandru Dandea este noul jucător al Rapidului, el semnând un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon, anunţă clubul giuleştean, anunță news.ro.

Dandea a fost transferat de la Astra Giurgiu, acolo unde a bifat cinci jocuri în actualul sezon al primei ligi, dintre care două ca integralist, cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Rapidist recunoscut, Dandea (32 de ani) a început fotbalul mare la Arieşul Turda, în 2008, după care a mai evoluat la CSM Rm. Vâlcea, CS Turnu Severin, Dinamo Bucureşti, Zakarpatia (Ucraina), Sportul Snagov, Hermannstadt şi Astra Giurgiu.

Citește și: SURSE - 'Șoptitorii' lui Orban, puși pe listă la alegerile parlamentare: frământări mari în PNL

"Am venit cu gânduri măreţe, să ajungem în Liga 1, unde îi stă bine Rapidului, unde merită să fie, pentru că este o echipă de tradiţie, o echipă cu milioane de români şi îmi propun să pun şi eu umărul la această promovare. N-a fost o decizie grea să las prima ligă pentru Liga 2, pentru că întotdeauna mi-am dorit să îmbrac tricoul Rapidului. Familia m-a îndemnat să vin aici, tatăl meu este foarte fericit pentru că Rapid este echipa pe care o iubeşte din copilărie şi pentru mine a fost o decizie foarte uşoară", a spus Alex Dandea, pentru fcrapid.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.