Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru David (FC Dinamo) dă asigurări în cazul fotbalistului Mattia Montini: 'Totul e sub control în momentul de faţă'

Fc Dinamo
Mattia Montini

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, sâmbătă, la ProX, că totul este sub control în ceea ce îl priveşte pe Mattia Montini, jucătorul care a ajuns la spital după ce s-a accidentat la meciul cu Concordia Chiajna,  informează News.ro.

Citește și: Cristina Neagu face recuperarea la baza echipei FCSB

“Totul e sub control în momentul de faţă. Nu se putea continua, trebuia neapărat să fie supus investigaţiilor medicale. Din câte ştiu eu în momentul în care a spus că are ameţeli şi că nu vede foarte bine cu un ochi imediat staful medical a decis schimbarea. El şi-ar fi dorit să continue dar nu puteam să ne asumăm un astfel de risc. Într-un fel e foarte bine că el îşi dorea să lupte, dar nu cu orice preţ”, a spus David.

FC Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Concordia Chiajna, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat. Au marcat Papzoglou '39, Sorescu '66, respectiv Ropotan '69.

După meci, tehnicianul Mircea Rednic a declarat că Montini a suferit o uşoară comoţie cerebrală şi a fost trimis la spital pentru investigaţii. Italianul s-a accidentat la un duel aerian cu un adversar, în minutul 26, fiind înlocuit de Papazoglou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.