Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Mitriță: 'Mihăilă este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1'

Facebook Alexandru Mitrita
Alexandu Mitrita

Alexandru Mitriță a fost prezent la meciul fostei sale echipe, Universitatea Craiova, în fața formației Dinamo, scor 4-1. Fostul atacant al oltenilor a terminat sezonul la actuala sa formație, New York City, și se antrenează acum alături de băieții lui Pițurcă, potrivit Mediafax.

Mitriță a vorbit de Craiova și a punctat, în special, pe unul dintre jucători, pe care îl consideră cel mai bun din Liga 1.

ALERTĂ - Victor Ponta îi dă afară din partid pe cei care au votat Guvernul Orban: 'Ne despărţim de aceşti foşti colegi care au ales să fie alături de Putere'

"Dacă aş putea, aş veni la fiecare meci alături de ei, dar nu se poate. Când am posibilitatea să vin la meci vin cu mare plăcere. Mihăilă este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Eu de aceea am şi plecat de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă, trebuia să joace Mihăilă", a declarat Alex Mitriţă despre jucătorul care are 19 ani, promovat la seniori anul trecut.

Întrebat despre cine crede că va ajunge mai repede la Manchester City, el sau Florinel Coman, despre care s-a scris că ar fi pe lista grupării pregătite de Pep Guardiola, Alexandru Mitriță a răspuns: "E Sterling, nu putem să îl dăm la o parte pe Sterling. Nu comentez interesul lui City pentru Coman".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.