Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Popa, deputat PNL: 'Calitatea drumurilor judeţene arată calitatea administraţiei PSD a judeţului Brăila'

Facebook
PNL

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, s-a arătat nemulţumit de calitatea drumurilor judeţene, despre care a spus că arată deplorabil şi că reflectă calitatea administraţiei PSD a judeţului Brăila.

"Calitatea drumurilor judeţene din Brăila arată calitatea administraţiei PSD a judeţului sub conducerea lui Iulian Francisk Chiriac: deplorabilă. De câte ori are ocazia, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila se laudă că a mai modernizat nişte drumuri judeţene, că lucrurile merg din ce în ce mai bine pe partea de infrastructură rutieră, că totul e sub control, dar realitatea este că pe unele drumurile respective nu se poate circula decât cu 20-30 km/h. Nu ştiu cu ce compară domnul preşedinte, când spune că pe drumurile judeţene se circulă din ce în ce mai bine: cu câmpul proaspăt arat, după o ploaie torenţială?", declară Popa într-un comunicat de presă remis luni.

Deputatul Popa a dat exemplu DJ 203R, între comunele Ulmu şi Cireşu, care este "un coşmar" pentru şoferii care circulă pe drumul respectiv.

"DJ 203R, care străbate localităţile Ulmu şi Cireşu de la un capăt la altul şi trece prin Batogu şi Lişcoteanca, este un drum la care n-a mai fost făcută o reparaţie în ultimii 40 de ani şi îi aduce la disperare pe cei care circulă în acea zonă. Domnul preşedinte a fost întrebat de mai multe ori despre acest subiect, iar de vreun an tot spune că există un proiect aprobat de Consiliul Judeţean, ce urmează să fie realizat pe fonduri europene. Da, există proiectul, dar realizarea lui pe fonduri europene este deocamdată doar o dorinţă, un vis frumos al domnului Chiriac, nu este o certitudine. Chiar el a recunoscut că ar mai putea dura vreo 3-4 ani până să se realizeze la modul concret lucrările. Până atunci, pentru şoferii care circulă pe drumul respectiv este un coşmar: o şosea cu tronsoane neasfaltate, acoperite cu un strat de pietriş, cu porţiuni pe care nu se poate circula cu mai mult de 20 de km/h. Lucrurile sunt atât de grave, încât unele firme de transport au refuzat să intre pe acest traseu, fiindcă îşi distrug maşinile, iar ambulanţele au mari probleme să ajungă la pacienţi", a spus Chiriac.

Preşedintele PNL Brăila i-a atras atenţia preşedintelui CJ Brăila, Francisk Chiriac, că deşi a declarat public în repetate rânduri că drumurile judeţene reprezintă o prioritate pentru el, nu a făcut nimic pentru DJ 203R.

Domnule preşedinte Chiriac, în ultimii ani ne-aţi tot spus că drumurile sunt o prioritate pentru dvs. Vă întreb la care drumuri vă referiţi, că poate n-am înţeles eu bine: drumurile judeţene, cele care sunt în administrarea Consiliului Judeţean? Adică şi DJ 203R? Sunteţi preşedintele Consiliului Judeţean de 5 ani şi până acum nu s-a făcut nimic cu DJ 203R. Ne puteţi spune ce înţelegeţi dvs. prin 'prioritate'? Nu de alta, dar pare că înţelegem lucruri diferite", a încheiat Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.