Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila, apel către Vlad Voiculescu: medicii rezidenți nu sunt prinși în schema de vaccinare

Deputatul Alexandru Rafila face un apel către ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și îi semnalează faptul că medicii rezidenți nu figurează printre cei care vor fi vaccinați în primul val. Rafila arată că aceștia au fost în prima linie a bătăliei cu pandemia și ar trebui să fie vaccinați în același timp cu restul cadrelor medicale.

Citește și: Război deschis în PNL: 'Din toții așii noului Guvern, nu am tras niciunul!'

”Mă bucur că a început campania de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, iar personalul medical se află în prima categorie aleasă pentru a beneficia de imunizare, conform recomandărilor OMS.

Însă, numeroși medici rezidenți care își desfășoară activitatea în spitale și unități sanitare nu au fost incluși pe lista persoanelor care urmează să fie vaccinate în această perioadă. Medicii rezidenți sunt colegii noștri și au fost implicați din primul moment în acordarea asistenței medicale, atât pentru pacienții Covid, cât și pentru cei non-Covid.

De aceea trebuie incluși fără discriminare în rândul personalului medical care urmează să fie vaccinat în prima etapă. Fac un apel public către ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și către coordonatorul campaniei de vaccinare, doctorul Valeriu Gheorghiță, să ia măsurile necesare pentru rezolvarea acestei probleme.”, scrie Alexandru Rafila.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.