Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila, despre gafele lui Vlad Voiculescu: 'Este aceeași lipsă de asumare de responsabilitate, a căzut în capcana ziariștilor'

Deputatul Alexandru Rafila susține că gafele făcute de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, dovedesc faptul că reprezentantul Guvernului refuză să-și asume responsabilitatea. Tot timpul este de vină altcineva, spune Rafila, anunță MEDIAFAX.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Marius Tuca Show de la Aleph News. Alexandru Rafila a comentat situația în care a ajuns ministrul Sănătății deoarece nu cunoștea un ordin al propriului minister.

„Eu văd aceeași lipsă de asumare de responsabilitate de când a fost numit, a căzut în capcana ziariștilor”, a declarat Alexandru Rafila.

În ce privește înmormântările pacienților COVID-19, ministrul a declarat joi că nu spune în niciun ordin că oamenii nu ar trebui să fie îmbrăcați: „regula dacă nu s-a respectat undeva este din pricina unei lipse de bun simț elementar”. Ulterior, ministrul a revenit și a spus că a avut informații greșite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.