Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campion mondial cu Argentina, mjlocaşul Alexis Mac Allister va semna cu Liverpool: Brighton primește aproximativ 70 de milioane de lire sterline

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Clubul englez de fotbal FC Liverpool se pregăteşte să-l transfere pe campionul mondial argentinian Alexis Mac Allister de la rivala Brighton, în schimbul sumei de aproximativ 70 de milioane de lire sterline, anunţă mass-media sud-americană.

Conform postului argentinian de televiziune TyC Sports, acordul între cele două părţi este "total" şi mai lipseşte doar oficializarea acestei mutări, iar Mac Allister va juca din sezonul viitor pe Anfield, sub comanda antrenorului Juergen Klopp, scrie agerpres.ro.

În vârstă de 24 de ani, Mac Allister evoluează pe postul de mijlocaş şi a disputat 32 de meciuri în actuala ediţie din Premier League, înscriind 10 goluri.

El a fost unul dintre jucătorii de bază ai selecţionatei Argentinei la Cupa Mondială 2022, unde naţionala "albiceleste" a cucerit al treilea titlu de campioană a lumii din istoria sa.

Alexis Mac Allister a fost cumpărat de Brighton în 2019 de la formaţia Argentinos Juniors şi a marcat 20 de goluri în 109 partide disputate până acum în tricoul clubului englez, reuşind şi opt assist-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.